LeaVe yOuR LiNk... I wiLL fOllOw yOu... I wiLL reVieW yOuR bLOg...

1st giVeaWaY: BaCk tO sChOoL ** cLOseD**

Friday, December 31, 2010


Bismillahirahmanirahim...

Salam 1 Malaysia pada blogger2 semua.. Haaa.. Mummy Fara nak buat GA ni.. Sebelum ni mummy fara pernah buat 1st GA tapi tak dapat sambutan sebab mungkin terlalu awal mummy fara buat kot.. Lagi pun rakan2 blogger masa tu ada 2 orang jew.. hahahaha.. So sekarang mummy fara nak cuba buat lagi GA mana tahu kot2 ada yang nak joint.. Apa2 pun jom joint 1st GA dari mummy fara. 

What should you do:-

1. Buat satu entry mengenai pengalaman "Back to School"
2. Copy banner mummy fara tu kat dalam entry dan side bar..
3. Tag 2 orang blogger lain atau lebih dan make sure mereka tahu..
4. Tinggalkan link entry korang kat kotak komen entry ni ye..
5. Seramai 10 blogger yang bertuah akan dipilih..

Senang jewkan.. tak payah complicated sangatkan..  

Nak tahu hadiahnya...
Notebook, Key Chain & Bookmark from Egypt
Butterfly Notebook
Setakat ini hanya ini sahaja hadiah yang boleh mummy fara fikirkan.. actually ada lagi, tapi mummy kena pergi survey dulu.. Esok nak gi Lumut & Ipoh so mana tahu ada sesuatu yang dapat mummy fara beli untuk GA ni.. So nantikan hadiah2 seterusnya..

TARIKH TUTUP: 
31 DECEMBER 2010, 11.59PM








23 comments:

honeyvsbee on December 18, 2010 at 9:27 PM said...

http://beecontest.blogspot.com/2010/12/back-to-school.html

bee join yer..ada apa tk lengkap gitau..

❦ CuTe MuMmY FaRa ❦ on December 20, 2010 at 9:06 AM said...

terima kasih sebab join yer bee..
bee jangan lupa tag kawan lai yer...

Nur Ezzat on December 21, 2010 at 1:00 AM said...

nak join jugak!

esok ezzat submit post oke!

thanks k.bee tag ezzat! luve you..
thanks too 4 cute mummy fara anjurkan ga yang menarik ni... nak hadiah tu..huhuhuhu

❦ CuTe MuMmY FaRa ❦ on December 21, 2010 at 9:30 AM said...

ok ezzat.. akak tunggu okay.. thanks sebab nak join GA mummy nie..

La Ameera. on December 23, 2010 at 8:55 PM said...

saya join mummy! ni link saya. kalo ada masalah gtaw k


http://myeranurulameera.blogspot.com/2010/12/contest-lagi-dan-tag-lagi.html

La Ameera. on December 23, 2010 at 10:28 PM said...

mummy saye copy skit ye emoticon yg comel2 kat cni.:)

❦ CuTe MuMmY FaRa ❦ on December 24, 2010 at 8:53 AM said...

hi meera, boleh aje..
btw, thanks sebab join ga mummy yer..
wink2

CIK TOM on December 27, 2010 at 3:40 PM said...

owh cik tom xtau plk sis buat ga..nanti cik tom join jgk ye...

psl soalan sis xdpt buat tue..cik tom agak pening sbb code akak lain sgt..tapi cuba try step yg cik tom update dlm komen entry bawah ni ye...

http://www.ciktom.com/2010/12/tutorial-letak-icon-comel-pada-sidebar.html

Nur Ezzat on December 27, 2010 at 4:05 PM said...

salam...ezzat sudah join.....

http://missezzat.blogspot.com/2010/12/1st-giveaway-back-to-school.html

btw, sorry sebab lambat..busy~

❦ CuTe MuMmY FaRa ❦ on December 27, 2010 at 4:13 PM said...

terima kasih ezzat sebab join.. hehehe..

sekamar rindu on December 27, 2010 at 6:40 PM said...

salam.....singgah petang sambil follow ur blog..


***42

Azwazee Mohd Daim on December 27, 2010 at 8:58 PM said...

nak join..;p


http://azwazeemohddaim.blogspot.com/2010/12/back-to-school.html

@mi_RuL on December 28, 2010 at 12:28 AM said...

saya follow n masuk contest nie...
nie link dia...:
http://amirulbudiman.blogspot.com/2010/12/1st-gaback-to-school.html

Flora Fana on December 28, 2010 at 3:51 AM said...

salam mummy fara ;)

saya join GA ni

my entry

maaf join lambat

❦ CuTe MuMmY FaRa ❦ on December 28, 2010 at 8:34 AM said...

sekamar rindu - thanks sebab singgah dan follow my blog. Salam perkenalan yer..

Azwawee -thanks sebab masuk GA ni.. Good luck

@mi_RuL - thanks sebab masuk GA mummy.. All the best

Flora Fana - Terima kasih.. Good Luck & All the best

Terima Kasih semua sebab masuk GA mummy fara.. Terharu plak.. hehehe..

maz on December 28, 2010 at 12:21 PM said...

Salam kenal n knjung bls..mksih ye sdi sngah dpur kita yg xsbrapa tu..nice blogg..kita link ye...

❦ CuTe MuMmY FaRa ❦ on December 28, 2010 at 12:30 PM said...

hi maz.. terima kasih kerana berkunjung di blog mummy fara yang tak seberapa nie.. anyway thanks again ya..

suka cartoon on December 28, 2010 at 1:06 PM said...

got ur blog view from BA..jejak ditinggalkan agar mudah untuk dijejaki..huhuh...

Azwazee Mohd Daim on December 28, 2010 at 8:10 PM said...

ur welcome akak..;p

syakirah samat on December 29, 2010 at 5:04 AM said...

hye mummy fara..sha nak join tau...hehe

http://gadiscactuz.blogspot.com/2010/12/httpsimplecutebeautiful.html

nanti kalau ade kureng plish inform ye..then tinggalkan jejak mummy kat belog sha ::)

Magrib on December 29, 2010 at 2:03 PM said...

bakal menyusul ye...

❦ CuTe MuMmY FaRa ❦ on December 29, 2010 at 4:37 PM said...

okay magrib.. (^_~)

||aLeaSaRa|| on December 31, 2010 at 10:56 AM said...

hye my fren!hepi new year!kite tgu GA yang ke dua lah ye..takde idea ni he3...

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2009 Grunge Girl Blogger Template Designed by Ipietoon Blogger Template
Girl Vector Copyrighted to Dapino Colada