LeaVe yOuR LiNk... I wiLL fOllOw yOu... I wiLL reVieW yOuR bLOg...

500 BLOG MenCaRi HaRta KarUn

Monday, December 27, 2010


Hah!! Mummy fara nak buat entry pasal contest abang ben ni.. Dari pukul 1.00ptg tadi dok tunggu2 soklan dari abang ben. Harap2 Mummy buat ni betul la ek..

So saper2 nak jawab tu meh la masuk sini

Senang jew, ikut je arah Abang Ben kat bawah ni ek..

Kata abang ben semua orang boleh join ek..

HADIAH untuk pemenang utama hari ini ialah DOMAIN yang ditaja oleh  SAUDARA ROY dengan blognya http://www.sisiberbeza.com/ ..
Ada dua soalan mudah jer ...

SOALAN 1 ) ... jeng jeng jenggg....
Daripada senarai 500 BLOG yang dikeluarkan tadi ...  Sila beri nama blog yang mendapat no 10 , 100 , 200 , 300 dan 500 .. Dan jangan lupa , nak juga entri terkininya dan linkkan ...
dan seterusnya ......

10. Lelaki ini (mari mengenal blogger baru) - http://jantankeparat.blogspot.com
100. Mizz_aainaa (saya blogger penang) - http://aainaa4a.blogspot.com
200. Silent Thinker (chantekknye jadual class aku) - http://safiyahezora.blogspot.com
300. dyba gula-gula (500 blog) - http://sweetdyba.blogspot.com
500. SyedMuzzamir (500 blog!) - http://symuzzamir.blogspot.com

SOALAN 2 )
Apakah pendapat anda mengenai blog saudara Roy ( http://www.sisiberbeza.com/ )  ..
Blog saudara Roy memang berbeza dari yang lain.. Kalau blog lain mungkin fancy2 tapi blog saudara Roy simple jer.. Anyway all the best with you blog ya Roy!! Salam perkenalan.. 

Untuk Menjawab Soalan Harian:

Sila buat satu entri:
  1. Letak sebagai trademark
  2. TAJUK : 500 BLOG MENCARI HARTA KARUN dan linkkan ke entri ini ..
  3. Dan jawapan korang .. (soalan 1 dan 2 )
  4. Tinggalkan url jawapan kat entri ini ..

Ok.. saya dah siap, harap2 dapat la ek.. huhuhu..






2 comments:

Magrib on December 28, 2010 at 11:13 PM said...

ramai nya join kontest nie kan?? saya nak join tapi x berkesempatan.. bnyk sngt kerja.. anyway.. blog anda sungguh menarik buat saya tertarik.. suka dan follow anda

Ini entry terbaru saya..
Cara cepat tingkatkan traffic
Skuad MALAYSIA berjaya Benam CHELSEA 3 - 0 
Pembaca Fanatik Blog gua mengganas
Aku nak rambut mcm Dr Rozmey
Gempar! ramai bantah aku wat rambut DdR
Mari lah ROGOL saya!

❦ CuTe MuMmY FaRa ❦ on December 29, 2010 at 9:53 AM said...

memang ramai sangat2.. tapi untuk soalan kedua memag saya dah surrender la.. hehehe.. apa2 pun salam perkenalan yer..

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2009 Grunge Girl Blogger Template Designed by Ipietoon Blogger Template
Girl Vector Copyrighted to Dapino Colada