LeaVe yOuR LiNk... I wiLL fOllOw yOu... I wiLL reVieW yOuR bLOg...

♥ My BFF 32nd BiRtHdaY ♥

Thursday, December 2, 2010

Birthday wishes to my dearest BFF - ||aLeaSaRa||


Kita tak de cake nak bagi awak sekarang, kita bagi yang virtual punya dulu la ek.. Hehehe.. Nanti kita jumpa awak kita bawa cake yang Real punya yer.. Anyway "Selamat Hari Jadi yang ke 32 tahun" akhirnya awak dah sama umur ngan kita, tapi kejap aje la sebab lagi 4 bulan kita dah berubah umur plak.. huhuhu..


Ok la, rasanya hari ni awak celebrate birthday awak ngan parents kan? So, tak jadi la kita datang rumah awak hari nie. Tak pe, esok masih ada. Kita tak sabar nak celebrate ngan awak sebab rasanya dah bertahun tak celebrate ngan awak... eehh!! chop!! kita rasa tak pernah lagi la celebrate ngan awak sepanjang kita kawan.. Iye la, dulu awak selalu berkepit ngan ehem2.. pastu dan tak de ngan ehem2 awak berkepit ngan suami awak skrg, pastu kita jarang jumpa sampai la sekarang baru dapat kan.. hehehe..


Ok kita harap awak gembira (walaupun suami awak keje) sentiasa dihari jadi awak.. bukan hari jadi je tau tapi sepanjang hayat awak.. kita harap awak sentiasa dimurahkan rezeki dan dilindungi Allah.. Amin..Kita suka sangat jadi kawan awak.. hehehe..


“Real birthdays are not annual affairs. Real birthdays are the days when we have a new birth.”
“Don’t just count your years, make your years count.”
“Brilliantly lit from stem to stern, she looked like a sagging birthday cake.”
“All the world is birthday cake, so take a piece, but not too much.”
“The more you praise and celebrate your life, the more there is in life to celebrate.”

1 comments:

||aLeaSaRa|| on December 2, 2010 at 3:54 PM said...

YA Allah...bestnya...he2....Terkejut betul buka2 blog baca nie....hepinya.....Sayang banyak2 kat kau...huhu....rasa sedih sangat ni...Kalau diberi peluang hidup lagi sekali...Memang nak pilih kai gak jadi BFF aku....eih...tak sabarnya nk jumpa.....

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2009 Grunge Girl Blogger Template Designed by Ipietoon Blogger Template
Girl Vector Copyrighted to Dapino Colada