LeaVe yOuR LiNk... I wiLL fOllOw yOu... I wiLL reVieW yOuR bLOg...

SAYA NAK HADIAH DARI MOMMY

Wednesday, February 16, 2011


Jom join GA dari mommy jue. 

Cara2 nyer..
  • Korang perlu jadi FOLLOWER - Done
  • Copy gambar hadiah tu dan letak dalam blog korang beserta tajuk SAYA NAK HADIAH DARI MOMMY (beserta link ye - http://kasihmommy.blogspot.com/2011/02/ga-saya-nak-hadiah-dari-mommy.html) - Done
  • kemudian, korang letak nama dan link blog korang kat tempat comment (bukan apa, senang aku nak jejak semula) - Done
  • Tag sekurang-kurangnya 3 orang kawan untuk join sama GA nie - Done
  • Tarikh tutup penyertaan, 28 Februari 2011
  • Apa hadiahnya? jeng3.. rahsia.. Mommy Jue akan pilih 3 orang pemenang bertuah..
  • Lagi ramai yang sertai, lagi banyak hadiah yang akan Mommy Jue bagi..
  • Join okeyh!! Selamat berGA...!!

Nak tag:


3 comments:

mama zakuan on February 16, 2011 at 4:40 PM said...

mama tak tau la nak daftar nuffnang

Rina AVAIL a.k.a cik betty on February 16, 2011 at 5:16 PM said...

gud luck ya mummy fara

❦ CuTe MuMmY FaRa ❦ on February 16, 2011 at 5:20 PM said...

@ Rina - terima kasih rina..

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2009 Grunge Girl Blogger Template Designed by Ipietoon Blogger Template
Girl Vector Copyrighted to Dapino Colada