LeaVe yOuR LiNk... I wiLL fOllOw yOu... I wiLL reVieW yOuR bLOg...

Assignment OooooOoowhh Assignment..

Tuesday, March 29, 2011

Salam 1 Malaysia!! Dah lama tak update blog.. Busy with work and busy with my class.. Sabtu hari tu mummy fara dah start masuk class. Mummy fara pernah bagi tahu dalam entry terdahulu yang mummy fara akan kembali ke sekolah untuk sambung belajar.. So last saturday is my 1st class and 1st module.. Class start at 9.00am until 7.00pm for 2 days (saturday and sunday) Penat memang penat tapi berbaloi2 la.. lagi pun class hanya ada sebulan 2 kali tu la.. 1st module mummy fara ialah "Strategic Management". Nasib baik lecturer tak memboringkan.. Fun sangat2.. harap next module lecturer pun sebagus dia la.. huhuhuu.. Owh!! lupa plak, mummy fara ambil Executive Diploma in Human Resources Management. Mummy fara memang minat dengan course ni.. Mummy ada 20 hari untuk siapkan assignment dan hantar pada lecturer.. Huhuhu.. Idea masih belum ada.. Harap2 mummy fara boleh buat assignment tu.. Okay la.. Enough for my update today.. Wish me luck with my study yer.. Tata.. Titi.. Tutu..

5 comments:

Asyieq-iN Rkey on March 29, 2011 at 10:22 PM said...

wah~akk wat PJJ ke?sy amik HR kat uum...gudluck kak study!..sgt kagum ngan semangat akk

❦ CuTe MuMmY FaRa ❦ on March 31, 2011 at 10:25 AM said...

terima kasih adik Asyieq-in.. Adik pun amik HR yer.. sama la kita.. insya'allah, mungkin bulan 5 nanti kita orang akan kesana utk belajar selama 2 hari di UUM.. hehehe.. Gud luck to you too..

||aLeaSaRa|| on April 1, 2011 at 3:54 PM said...

walaaa..dah start ye..erm kena jimat2 simpan duit tau he3...

Asyieq-iN Rkey on April 11, 2011 at 10:13 PM said...

bln 5..owh mse 2 kitorg tgh final exam...i can show u around =)

❦ CuTe MuMmY FaRa ❦ on April 12, 2011 at 8:44 AM said...

insya'allak, kalau akak dapat pergi bulan 5 akak datang la.. kalau tak kene tunggu next round plak..

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2009 Grunge Girl Blogger Template Designed by Ipietoon Blogger Template
Girl Vector Copyrighted to Dapino Colada