LeaVe yOuR LiNk... I wiLL fOllOw yOu... I wiLL reVieW yOuR bLOg...

BEN ASHAARI : BLOGGER IKUT NEGERI KELAHIRAN

Tuesday, March 15, 2011

Hari ni memang tak de mood langsung nak kuar lunch.. Daripada tak de benda nak buat dalam bilik gelap, sorang2 plak tu baik mummy fara BW dan wat entry mana yang boleh la ek.. So untuk entry pertama hari nie setelah sekian lama tak menulis, mummy fara nak join segmen abg ben la yang bertajuk >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> BEN ASHAARI : BLOGGER IKUT NEGERI KELAHIRAN.


Sila ceritakan latar belakang anda ..
>> Seorang mummy kepada 2 orang princess. 
>> Berasal dari Seremban, Negeri Sembilan, tapi dilahirkan di Johor Bahru
>> Anak ke-3 dari 4 orang adik beradik
>> Suka pada no 3, kalau nak tahu alamat rumah no 3, semua plate kereta/motor no 30 @ 3030, umur saya pada april tahun ni adalah 33, saya plak anak no 3.. So Special kan.. hehehe.. hah!! ada lagi no tel rumah 3030, no hp ayah dan mak 3030, mmm apa lagi ek.. setakat ni tu je la ek.. Semua no kereta dan no tel tu ayah saya yang punya la, mmg dari muda dia minat dengan no 30.. So anak dia yang sorang ni pun suke pada no 3.. Hehehe..
>> Sangat suka pada fesyen, makeup; easy to say its all about what women like..

Profesion anda sekarang ? 
>> Bekerja sebagai Executive Secretary kepada CEO disebuah syarikat di KLIA
Blog favourite anda .. kenapa ? 
>> Mmm.. banyak ni, okay la favorite blog mummy fara adalah semua blog2 yang menjadi follower mummy, sebab dari situ kita dapat pelbagai info, cerita, teladan, contest dan lain2. Macam2 kita boleh kongsi bila kita singgah blog mereka.. Suka sangat sebab pelbagai ragam dan cara mereka berblogger..

Blog yang anda tak suka nak masuk .. kenapa ? 
>> Setakat ni tak de lagi blog yang tak suka, harap2 tak de la yer..
Impian anda terhadap blog anda ..
>> Insya'allah, kalau dimurahkan rezeki mummy fara nak expand blog mummy fara bukan setakat cerita2 peribadi, atau info semasa tetapi insya'allah menuju ke arah business online. Masih dalam perancangan untuk mencari material yang sesuai utk memulakan perniagaan ini. Insya'allah.. Doakan mummy fara yer.. 




21 comments:

mama zakuan on March 15, 2011 at 2:05 PM said...

mama pun join gak huhuhu

apisv2 on March 15, 2011 at 2:12 PM said...

salam,
mengunjungi rakan2 segmen blogger ikut negeri;)

apisv2 ikut negeri johor

Zalin on March 15, 2011 at 2:20 PM said...

ziarah blogger NS!

nadiemsharmz on March 15, 2011 at 3:15 PM said...

salam..jengok2 dr segmen BA..jom ke.....bloger klate nih.

http://nadiemsharmz.blogspot.com/2011/03/ben-ashaari-blogger-ikut-negeri.html

.::cintabungablogspot::. on March 15, 2011 at 3:30 PM said...

salam singgah dari segmen blog kelahiran :)


jom jenguk orang MELAKA jugak. heheh

http://ikmalira87.blogspot.com/2011/03/ben-ashaari-blogger-ikut-negeri.html

Dda Ly on March 15, 2011 at 5:11 PM said...

betul ke princess u da age 10 n 9 nii??? mummy die cam single mingle lg nih...

meh ke rumah..
~saye anak selangor!~
keep in touch ye..♥♥♥

Akid azami on March 15, 2011 at 5:16 PM said...

salam dari blogger n.9!

❦ CuTe MuMmY FaRa ❦ on March 15, 2011 at 5:17 PM said...

heheh.. betul la tu Dda Ly.. mummy memang ada princess aged 10 n 9.. nape tak percaye ke? hehehe..

fRaMe+LenSeS on March 15, 2011 at 6:04 PM said...

Assalamualaikum.. aii.. Nadh orang utagha la.. Nadh dari Penang. salam lawat dari Blog enchik Ben. Salam kenai noh.. jumpa2 tu tegoq2 la noh.. ;)

fashah84 on March 15, 2011 at 6:12 PM said...

salam ziarah...

salam perkenalan dari saya..:-)

fashah84.blogspot.com

PiNky@hEarT on March 15, 2011 at 6:51 PM said...

orang penang mai terjah! =p

solo molo on March 15, 2011 at 11:09 PM said...

0rang k0lumpo datang menjengah...
eden suko makan masak l0mak cili api...
berp0loh-p0loh...

❦ CuTe MuMmY FaRa ❦ on March 16, 2011 at 9:08 AM said...

Salam semua.. wah!! bestnyer ramai yang singgah sini.. tu yang bagusnya ada segmen2 mcm abg bn buat.. dpt berkenalan dgn warga2 blogger lain.. terima kasih semua sebb singgah.. akan ku jejak blog2korang yer.. Woot!! Woot!!

Mamaleesya on March 16, 2011 at 9:44 AM said...

org kolompo kg kat nogori melawat

http://diarialeesya.blogspot.com/

ct N honey on March 16, 2011 at 10:51 AM said...

sayapun orang nogori,slm perkenalan

❦ CuTe MuMmY FaRa ❦ on March 16, 2011 at 10:53 AM said...

salam mamaleesya dan ct N honey..

Diari-Selebriti-Mama on March 16, 2011 at 11:45 AM said...

slmt bknalan.
singgah dari segmen BA.
n terus follow kamu fara^^

oh sangat kebetulan! saya juga suka nombor 3! :)

jemput baca

sambal ketuk langkah demi langkah

http://mamaglamdiva.blogspot.com/2011/03/samba-kotuk-omak-den-langkah-domi.html

❦ CuTe MuMmY FaRa ❦ on March 16, 2011 at 1:20 PM said...

wah!! best ni boleh belajar buat sambal dari mamaglam.. salam perkenalan jugak yer..

Kei Seichi on March 18, 2011 at 8:51 AM said...

orang melaka datang melawat dari blog abg ben..
salam perkenalan...
http://geekzster.blogspot.com/

❦ CuTe MuMmY FaRa ❦ on March 18, 2011 at 9:21 AM said...

@Kei Seichi - Thanks sebab datang melawat.. Saya akan melawat tempat awak plak yer.. wink!! wink!!

pRiNCe on March 24, 2011 at 5:37 PM said...

prince blogger kl...
selamat berkenalan ye...
jom jadi member nak???

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2009 Grunge Girl Blogger Template Designed by Ipietoon Blogger Template
Girl Vector Copyrighted to Dapino Colada