LeaVe yOuR LiNk... I wiLL fOllOw yOu... I wiLL reVieW yOuR bLOg...

GAME ANTARA BLOGGER 2 : GEGAR !!!

Thursday, March 24, 2011

NAMA KUMPULAN :   

SERUMPUN SATU MALAYSIA

KENAPA KAMI PILIH NAMA INI :


kerana kami mahu berjuang habis - habisan untuk mengeratkan lagi hubungan sesama blogger dan berkumpul dalam satu tempat yang sama, menjadi satu rumpun yang bersatu !

KETUA KUMPULAN : 

MOHD FADZLI ( http://fadzli-rt.blogspot.com/ )
  

KENAPA SAYA PILIH BLOGGER INI SEBAGAI KETUA KUMPULAN : 

kerana mana-mana pun lelaki lah yg memimpin ..lelaki yg menggerakkan bangsa ..dan perempuan menyokong .. biar mati anak jangan mati adat !

SENARAI AHLI  :


    PENDAPAT SAYA MENGENAI 1TUBE.MY IALAH :
    pendapat positif -
    wah!! best ada 1tube ni.. sebab ianya product malaysia.. dah setanding youtube gitew..
    pendapat negatif -
    harap kurang2kan video2 yang melampau.. hehehe.. takut budak2 skrg advance sangat.. semua dia nak ikut.. hehehe..









    11 comments:

    Qaseh dalia adelia on March 24, 2011 at 2:18 PM said...

    beres

    c-tea on March 24, 2011 at 2:20 PM said...

    ct dah masukan awk dalam list group kami...jom usha

    http://illustrasiaku.blogspot.com/2011/03/game-antara-blogger-2-gegar.html

    ❦ CuTe MuMmY FaRa ❦ on March 24, 2011 at 2:49 PM said...

    wokey thanks..

    vaithis on March 24, 2011 at 3:53 PM said...

    singgah....follow u...

    mama zakuan on March 24, 2011 at 4:22 PM said...

    ala mama terlepas segmen ni

    muniraksasa (; on March 24, 2011 at 4:24 PM said...

    wahhhh. hebaknye kitewww :)

    ❦ CuTe MuMmY FaRa ❦ on March 24, 2011 at 4:28 PM said...

    mamazakuan - rugi tau, tapi tu la pening sikit sebab kene bekerja sama dengan ahli kumpulan.. tapi seronok, sebab dapat mengeratkan silaturahim antara blogger2 lain.. bak kata wonderpet "apa yang penting kerjasama".. hehehe..

    ❦ CuTe MuMmY FaRa ❦ on March 24, 2011 at 4:29 PM said...

    muniraksasa - kitew memang heebbattt belaka!!!

    fashah84 on March 24, 2011 at 6:09 PM said...

    group serumpun mmg the best!!

    ||aLeaSaRa|| on March 24, 2011 at 11:31 PM said...

    go..go..yuhuu game apa lak ni wieh?huhu kite bz kira gaji staff2...takde masa nk buka blog lgsg..benci..benci...gd luck ye semua!

    imzan on March 24, 2011 at 11:56 PM said...

    alamak!! maaf ketinggalan... tatau la game ni mcm mana, x check inbox pon... :( sorry ya

    Post a Comment

    Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
     

    Copyright © 2009 Grunge Girl Blogger Template Designed by Ipietoon Blogger Template
    Girl Vector Copyrighted to Dapino Colada