LeaVe yOuR LiNk... I wiLL fOllOw yOu... I wiLL reVieW yOuR bLOg...

AkTiviTi HuJunG minGgU

Tuesday, November 30, 2010


Hi my dearest blogger.. Sorry la, sebab tak de banyak update untuk beberapa hari ni disebabkan oleh beberapa sebab.. hehehe.. Ok!! How's your weekend? Fun ker? Untuk saya pulak sangat fun dan memenatkan.. Hari sabtu yang amat pack sekali.. Mana tak nyer pagi sabtu tu pukul 6.30am pagi dah bersiap nak gi Port Dickson.. Bawa anak2 gi sana termasuk la mummy, daddy, kakak, adik dan adik ipar.. angkut semuanyer.. ahahahaha.. Pastu, tengahari plak mummy kita orang ajak gi rumah uncle kat shah alam sebab menantu tak pernah lagi gi rumah uncle.. so ni kira melawat sedara mara la ni.. hehehehe.. dah habiskan masa kat sana, my brother plan nak bawa gi tengok wayang plak malam tu.. katanya isteri dia nak belanja.. uish!! kalau macam tu elok sangat ler.. hehehe.. kita orang ingat nak book online tapi banyak panggung wayang dah penuh.. last2 kita orang walkin jer kat MBO Seremban.. Nasib baik masih ada lagi, itupun pukul 10.15pm punya.. mm.. jadi la, budak2 pun tak membantah, excited adalah.. hahaha..

Nak promote ni.. Citer Rapunzel sangat la best.. recommend kat mak2 dan bapak2 budak untuk bawa anak2 especially yang 'Girl" tengok citer Rapunzel ni.. Ala.. lelaki pun leh tengok la, memang best bangat citer nie.. Isk!! tak terkata la bestnyer.. teruja sangat tengok, kalau dapat tgk 3D lagi best!!

Ok la.. tak nak citer banyak2 korang gi la tengok dan nilai sendiri cerita tu ek.. Kat bawah ni gambar2 aktiviti yang dijalankan masa hari Sabtu hari tu.. hehehe.. Enjoyz!!

~~PORT DICKSON - 7.00am~~
Anak2 ku

Pengantin Baru
Pemandangan yang tidak menarik.. gagak berkeliaran dan sampah sarap bersepah..

Ombakkk..
My Daddy & Sista

Breakfast - Nasi Lemak

Pasangan pengantin bersama anak2 buah..

~~SHAH ALAM - 1.00pm~~

OTW To Shah Alam

Tea Time - Popia Goreng (Handmade by my auntie, no beli2 yer)
~~MOB Seremban - 10.00pm~~

Rapunzel - watched on 27 November 2010 (10.15pm) @ MBO Seremban

My Sista, Syafiqah & Elly

Me & Elly

My daughter Syafiqah

My daughter Elly

Me, Rapunzel & Flynn

Aik!! Mana adik ipar aku? Mm.. adik asyik berkepit ngan uncle je..



2 comments:

||aLeaSaRa|| on November 30, 2010 at 6:01 PM said...

alah nak itut...bestnya tengok alunan ombak tu....pergh....Jaga...jaga...nak terjun ni....tak kan nak biar ombak macam tu je....

❦ CuTe MuMmY FaRa ❦ on December 1, 2010 at 9:12 AM said...

woit!! air kat badan aku pun dah kering ko baru nak itut!! hehehe.. tak pe nanti kita plan gi together2 yer.. isk!! mesti best kan.. tapi kan, air laut kat PD tak best la.. kotor.. apa kata kita plan gi redang ke, perhentian ke baru best.. Amacam? hehehe..

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2009 Grunge Girl Blogger Template Designed by Ipietoon Blogger Template
Girl Vector Copyrighted to Dapino Colada