LeaVe yOuR LiNk... I wiLL fOllOw yOu... I wiLL reVieW yOuR bLOg...

5OO bLOg!

Monday, December 27, 2010

Aduyai!! Sempat ke tidak la agaknya nak join nie.. Huhuhu.. Cuba aje la ek.. 

 Nama mummy Fara Farina. Telah berkahwin selama 10 tahun tetapi telah berpisah dengan suami sejak 3 tahun lalu. Suami telah meninggalkan kami selama 3 tahun tanpa sebarang sebab, tanpa khabar berita dan tanpa sebarang nafkah. Bulan lepas suami tetiba muncul untuk bersama kembali (aik!! suka suki tinggalkan kami, suka suki jugak nak datang balik. ingat kita ni apa agaknya!!) Mummy fara telah failkan kes penceraian dan akan dibicarakan pada 31 Dec 2010 ni. Wish me luck ye. 

Mempunyai 2 orang anak perempuan berumur 10 tahun & 9 tahun. Bekerja sebagai Executive Secretary kepada CEO disebuah syarikat di KLIA.  

Banyak tujuannya mummy fara berblogging ni.. Di alam blog terdapat banyak benda yang boleh kita kongsi bersama. Kita boleh berkongsi pengalaman hidup, berkongsi resepi, berkongsi ilmu dan sebagainya.. Seronok bila dapat berkawan dengan pelbagai ragam bloggers walaupun kita tak berapa mengenali mereka.

Ok SALAM PERKENALAM KEPADA SEMUA WARGA BLOGGER YANG MEMBACA BLOG MUMMY FARA YA..





    



6 comments:

Elhidayah Elias on December 27, 2010 at 7:43 PM said...

good luck ye mummy fara utk 31st Dec ni..

eyra kamarunzaman on December 27, 2010 at 8:21 PM said...

follow yours

❦ CuTe MuMmY FaRa ❦ on December 28, 2010 at 8:35 AM said...

Elhidayah - Thanks ya.. doa kan mummy okay..

Eyra - thank sebab follow..

Myra Ayreen on January 16, 2011 at 8:34 AM said...

http://myraayreenmurshemellow.blogspot.com/

me one of thiss segmen .. hehe
datang jenguk dan bace ..

hit me back babe ...

❦ CuTe MuMmY FaRa ❦ on January 16, 2011 at 11:53 AM said...

hi myra.. thanks sebab singgah dan baca blog saya.. saya otw ke blog awak..

apisv2 on February 10, 2011 at 2:14 PM said...

mengunjungi dan menggegarkan blog anda..
nice blog..;)
apisv2©

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2009 Grunge Girl Blogger Template Designed by Ipietoon Blogger Template
Girl Vector Copyrighted to Dapino Colada