LeaVe yOuR LiNk... I wiLL fOllOw yOu... I wiLL reVieW yOuR bLOg...

jOm jOiNt cOnteSt tiQaa wOndeRLanD!

Thursday, December 16, 2010

Assalammualaikum..

Wah!! Pagi2 dah bersemangat nak join contest ni.. Singgah2 kat blog honeyvsbee tadi, ternampak plak contest ni yang dianjurkan oleh Tiqaa Wonderland. Ada 2 category; Candid Gambar Saya dan Senyuman Kegembiraan. Saya nak cuba masuk kedua2 sekali mana la tau ada peluang untuk menang.. hehehe.. Ok la kawan2 kalau nak join klik sini. Tarikh tutup 14 January 2011.

Jom ramai2 join contest ni!! yay!!

CANDID GAMBAR SAYA
Gambar ini diambil secara candid oleh cousin saya semasa Hari Raya yang lepas
SENYUMAN KEGEMBIRAAN
(Gambar Adik & Adik Ipar) Senyuman kegembiraan apabila telah sah menjadi suami isteri pada 29 Oct 2010
Ok.. Saya dah siap semuanya.. Anda bila lagi.. Jom join okay.. Good Luck to everybody!!

Jom TAG:-


Nur Mudrikah






7 comments:

honeyvsbee on December 16, 2010 at 11:24 AM said...

gud luck yer....hehee

❦ CuTe MuMmY FaRa ❦ on December 16, 2010 at 11:48 AM said...

thank you.. good luck to you too.. (^_^)

Aty Adnan on December 16, 2010 at 11:49 AM said...

cantik la u...nway, nice blog...datang jengah smbil raih undi....vote aty pls 270

❦ CuTe MuMmY FaRa ❦ on December 16, 2010 at 11:55 AM said...

Aty Adnan - thank sebab jengah blog saya.. saya dah vote awak yer..

tiqaa on December 16, 2010 at 2:11 PM said...

join dua2 pon takpe. hehe.

goodluck! :D

❦ CuTe MuMmY FaRa ❦ on December 16, 2010 at 2:19 PM said...

thank you..

wannurfazrini on January 20, 2011 at 12:42 AM said...

orait sgt cunn! goodluck !

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2009 Grunge Girl Blogger Template Designed by Ipietoon Blogger Template
Girl Vector Copyrighted to Dapino Colada