LeaVe yOuR LiNk... I wiLL fOllOw yOu... I wiLL reVieW yOuR bLOg...

KaD maJLis ReSepSi Sm NaSaRudiN & maRiOn caUnteR di maNdariN OrieNtaL

Thursday, December 16, 2010

Bertuah tuan punya badan kan? Dapat plak kawin ngan orang kaya.. Harap2 perkahwinan dia orang berkekalan lah yer.. Untuk pengetahuan semua nama Islam Marion adalah, Marion Rose Caunter Abdullah. Marion memeluk Islam sejak October yang lalu.

Ni la kad majlis resepsi SM Nasarudin dan Marion di Mandarin Oriental malam esok (17 Dec 2010). Cantik dan elegan kan kad tu.. Ada sape2 yang kena jemput ke? Hehehe.. Oppss.. sape yang tak de jangan berangan nak pergi yer, hanya untuk yang ada kad jemputan sahaja, yang tak de dilarang masuk yer.. dan satu lagi "NO CAMERA ALLOWED" okay.. Wah!! Classs gitu.. Tak leh bawa camera la pulak.. dah kalau saper yang ada hp bercamera (mostly semua orang ada) pun tak boleh bawa ke? Hehehe... Macam2 betul la rules & regulations orang2 kaya ni kan..

Untuk media plak, cuma E! News Asia sahaja bakal dibenarkan membuat liputan majlis perkahwinan mereka. So no RTM, TV3 & Astro la nampaknya..


Mereka akan bernikah hari ni (16 Dec 2010) di kediaman SM Nasarudin. Selepas majlis resepsi di Mandarin Oriental, ada satu lagi majlis resepsi akan diadakan di Maldives.

Wah!! Memang bertuah sungguh si Marion ni ek.. Semoga perkahwinan mereka berdua berkekalan.

Kredit foto & info: MURAI

6 comments:

E.d.Y on December 16, 2010 at 6:08 PM said...

thanks dui follow my blog..salam perkenalan juga

best betul kawen dgn org kaya...apsal nama marion macam tak tukar kepada nama islam pun

❦ CuTe MuMmY FaRa ❦ on December 16, 2010 at 6:24 PM said...

best ke kawin ngan orang kaya? takut banyak masalah jew nanti.. hehehe.. entah la "no komen" pasal nama dia tu.. hehehehe.. ade saper2 boleh komen?

Cik Tom on December 17, 2010 at 3:29 AM said...

wah mmg elegen kad kahwin diorg..semoga sentiasa berbahagia..

mengenai soalan sis...bloglist show 5|show all..

bloglist utk view 5 blog je..

klik DASHBOARD>DESIGN>PAGE ELEMENT>pergi pada gadget bloglist blog ni>keluar "configure list" utk bloglist tue>klik pada "show" pilih 5 blog

selamat mencuba..kl xboleh/xpaham..plz drop ptanyaan kt ruangan komen ye..tkt terlepas pandang..

I.s.h.u.r.a.I on December 18, 2010 at 8:22 AM said...

cik cantik + si kacak
=)

Miss Yaty on December 18, 2010 at 11:18 PM said...

tahniah pada dorang...wah cik tom siap buat entry tutorial kat sini..hihi :)

❦ CuTe MuMmY FaRa ❦ on December 20, 2010 at 8:48 AM said...

salam miss yaty.. thanks sebab jenguk blog mummy fara..
mana2 pun boleh belajar.. hehehe...

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2009 Grunge Girl Blogger Template Designed by Ipietoon Blogger Template
Girl Vector Copyrighted to Dapino Colada