LeaVe yOuR LiNk... I wiLL fOllOw yOu... I wiLL reVieW yOuR bLOg...

SaYa naK jOiN seGmeN reVieW daRi ciK tOm

Friday, December 17, 2010


Wah!! Best ni.. Nak join jugak la..Sape yang tak nak direview oleh Cik Tom kan. Cik Tom kan famous.. Ahaks!! Ok la, pada sesiapa yang nak join jugak jom la cepat buat entry, nanti tak sempat plak.. Cuma 30 penyertaan aje tau.. so CEPAT!! CEPAT!! Jangan ketinggalan menyertai "SAYA NAK JOIN SEGMEN REVIEW DARI CIK TOM" cheewwaahh!! macam nak promote barang jew.. hahahaha..

Saya suka entry Tutorial sebab banyak hal2 pasal nak edit blog ni saya tak pandai lagi.. Saya masih belajar selok belok blog.. So memang bagus sangat la ada tutorial pasal blog ni untuk blogger2 yang masih terkial2 cari jalan macam mana nak edit blog masing2. Entry yang lain2 pun saya suka jugak, tapi disebabkan cuma satu entry aje yang diperlukan so tak yah la nak citer entry lain.. hehehe.

Okay.. terima kasih Cik Tom sebab entry2 yang dalam blog awak banyak membantu saya dan rakan2 blogger yang lain.. 


6 comments:

sue. on December 17, 2010 at 11:51 AM said...

wee...kakak c0mel..

❦ CuTe MuMmY FaRa ❦ on December 17, 2010 at 12:03 PM said...

terima kasih.. sue pun comel gak.. akak suka cara sue bertudung & dressing, macam yuna.. akak suker..

Nur Ardilla Najwa on December 18, 2010 at 5:03 AM said...

salam...jemput join contest d blog saya... =)

http://jannatul-ardilla.blogspot.com/2010/11/game-for-fun-favorite-photo-contest.html

Miss Yaty on December 18, 2010 at 11:14 PM said...

wah! bestnye....gudluck ye :)

Cik Tom on December 20, 2010 at 4:13 AM said...

comel itik tue..hehe..tahnsk ye join..sorry lmbt jenguk..sis tersenarai no 24...entry tutorial ramai yg suka..hehe...

cik tom plan nak buat review tue start 1/1/2011...tp ade blogger ckp lmbt...so cik tom still berkira2 balik utk mulakan bila..sbb skang cik tom agak busy..hehe...tp pe2 akan cik tom update/maklumkan dlm n3 ye :)

thanks join ;)

❦ CuTe MuMmY FaRa ❦ on December 20, 2010 at 8:43 AM said...

salam cik tom.. thanks sebab review dan senaraikan mummy fara dalam list cik tom.. harap lepas ni ada segmen2 macam ni lagi dari cik tom.. :-)

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2009 Grunge Girl Blogger Template Designed by Ipietoon Blogger Template
Girl Vector Copyrighted to Dapino Colada