LeaVe yOuR LiNk... I wiLL fOllOw yOu... I wiLL reVieW yOuR bLOg...

MaMa KeMbaR 3 bUaT giVeaWaY, yaY!

Wednesday, December 15, 2010


Selamat petang semua!!

Kita di 'TAG" lagi oleh BFF kite. Kali ni untuk "1st Giveaway Mama Kembar 3". Urmm.. Seronok jugak ek join giveaway dan contest ni ek.. seronok.. Boleh kenal ramai kawan2 bloggers yang lain.

Ok.. ||Victoria's Secret|| Siapa tak kenal Victoria's Secret kan? Memang terkenal di US. Saya ni memang pengguna VS, tapi semenjak beberapa bulan ni dah tak pakai sebab stock habis. Dulu selalu beli ngan sepupu sebab mak dia tinggal dia Amerika dan dia beli banyak2 dan jual. So murah dan senang sikit la bila beli ngan dia.. Sekarang ni dia dah tak jual lagi sebab nak tukar barang lain plak.. So sekarang stock VS saya pun dah habis, belum berpeluang lagi nak pergi beli.

Kita suka pakai Pure Seduction, Love Spell, Strawberry & Champagne, Endless Love and lain2.. memang best sangat pakai VS ni.. Wangii..

Ok la.. pada saper2 yang berminat nak join GA nie click SINI 

Hadiah berupa barangan Victoria's Secret & Telekung Travel ditaja oleh Itsy Bitsy Secrets.

Kita nak tag:-



2 comments:

Mama Kembar 3 on December 20, 2010 at 11:21 PM said...

Salam. Thanks sbb sudi join & good luck dear :-)

p/s - mama pun suka pakai pure seduction. my current favorites Pure Seduction Midnight & Island Waters(ni limited edition).

❦ CuTe MuMmY FaRa ❦ on December 21, 2010 at 9:39 AM said...

ada lagi tak Pure Seduction Midnight & Island Waters? Mummy fara berkenan plak.. Anyway thanks anjurkan GA nie yer..

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2009 Grunge Girl Blogger Template Designed by Ipietoon Blogger Template
Girl Vector Copyrighted to Dapino Colada