LeaVe yOuR LiNk... I wiLL fOllOw yOu... I wiLL reVieW yOuR bLOg...

beN aShaaRi BLOg

Thursday, January 27, 2011


Untuk makluman semua, abang ben nak bubarkan blog list yang lama untuk refreshment dan untuk memberi peluang kepada blog baru yang rajin update blog untuk tampil dalam blog list Abang Ben. Syarat kali ini, etiap blog list aku hanya akan memuatkan 100 blog sahaja .. dan hanya 4 blog list akan wujud .. 

Bagi yang berminat ... sila sediakan satu entri khas :
  1. Letakkan header BEN ASHAARI BLOG - Done
  2. Tajuk : BEN ASHAARI BLOG dan linkkan ke entri ini - Done
  3. Sila nyatakan berapa kalikah anda update sehari dan jumlah entri anda sehingga kini - update blog tak tentu, kadang2 3 kali sehari ikut kelapangan masa, almaklum la kerja kan.. kalau ada lebih masa mau lebih dari 5 blog dalam satu hari.. Dan jumlah entri saya sehingga kini adalah 209 entri..
  4. Kenapa anda berminat nak berada dalam blog list BEN ASHAARI ..
    - Semua orang berminat nak berada dalam blog list Abang Ben sebab dapat berkenalan ngan ramai kengkawan dan juga bertukar2 pandangan dan pendapat..
  5. Apakah perkara yang ingin anda lakukan sekiranya blog anda popular?
    - mungkin akan memperbanyakkan entri, segmen2, GA dan etc untuk menarik lagi perhatian blogger2..
Dah siap, hantarkan ke ruangan entri ini Abang Ben... 
PERINGATAN : Blog list baru ini pon akan dibubarkan selepas 3 bulan .. iaitu pada bulan penghujung bulan 4 .. Sekian ... Terima kasih ..


6 comments:

hasrul hassan on January 27, 2011 at 2:31 PM said...

Salam ... wahhh peminat Ben Ashaari ke? Hmm bertuah betul dapat masuk bloglist dia.. hebat hebat. Lepas ni .. blog ni akan lebih meletup la yer.

http://hasrulhassan.blogspot.com

Salam perkenalan dari blog Bangku Kosong.

wannurfazrini on January 27, 2011 at 2:37 PM said...

hi babe, i ada tagged contest . join tau !

http://fadzforfun.blogspot.com/2011/01/contest-saya-suka-buat-peace-by-cik.html

Lulu caldina on January 27, 2011 at 2:41 PM said...

Semoga berjaya disenaraikan dalam bloglist En. Ben..

❦ CuTe MuMmY FaRa ❦ on January 27, 2011 at 2:47 PM said...

Salam.. minta la jugak..hehehe.. insya'allah, harap semua yg join meletup!!

Thanks sebab singgah..

Aziela on January 27, 2011 at 3:42 PM said...

Mummy...good luck. Nnt dah masuk list Ben, glemer lah kan...hehehehhe..meriah..meriah....

||aLeaSaRa|| on January 31, 2011 at 3:00 PM said...

yuhuu buah cempedak di luar pagar!weih aku dmm ngan skt tekak ni.sggh sini up traffik my bff.cepatlah kul 6pm,nak balik png kpla ni huwaaa

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2009 Grunge Girl Blogger Template Designed by Ipietoon Blogger Template
Girl Vector Copyrighted to Dapino Colada