LeaVe yOuR LiNk... I wiLL fOllOw yOu... I wiLL reVieW yOuR bLOg...

sOrRy, i'M tOo bZ wiTh my wOrk!!

Tuesday, February 1, 2011

Assalammualaikum,
Just a quick update from me. Mummy fara minta maaf banyak2 sebab beberapa hari ni mummy fara tak de buat entry. Mummy fara percaya mesti ramai yang datang singgah nak baca entry terkini mummy fara tapi kecewa sebab tak de entry terbaru.. Mummy fara minta maaf banyak2 lagi sekali sebab since last friday mummy fara terlalu bz sangat. Hari tu sibuk dengan preparation untuk Company Dinner and now mummy fara bz with work yang dah banyak sangat pending..
Insya'allah, cuti CNY nanti mummy fara akan buat entry terbaru yer. Apa2 pun mummy fara nak nak wish kepada blogger2 yang berbangsa Cina termasuk insan teristimewa mummy (hehhe) yang menyambutnyer juga..

HAPPY CHINESE NEW YEAR!!

3 comments:

||aLeaSaRa|| on February 1, 2011 at 10:38 PM said...

gong xi fa chai tu ur bf he3...weih samalah aku pun tak dan buat n3 byk2.keje menimbun..aku dah berpinar tgk nombor2 he3...mmg cuti ni nk bls dendamlah update n3 he2.woit cptlah update pasal dinner tu tau!kau mmg cute sgt...

mama zakuan on February 2, 2011 at 8:25 AM said...

betul la...selalu gak tengok blog fara...mama tau fara bz kan...

❦ CuTe MuMmY FaRa ❦ on February 2, 2011 at 9:24 AM said...

Sorry semua.. mummy fara memang tak dan nak buat entry la.. ni pun jenguk2 kejap aje ni.. Anyway thanks sebab singgah yer.. Will update new entry on CNY holiday okay.. Woot!! woot!!

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2009 Grunge Girl Blogger Template Designed by Ipietoon Blogger Template
Girl Vector Copyrighted to Dapino Colada