LeaVe yOuR LiNk... I wiLL fOllOw yOu... I wiLL reVieW yOuR bLOg...

HaPpy 9th biRthDay eLLisYa!!

Monday, January 10, 2011

Wah!! Anak dara mummy fara dah 9 tahun pun. Tak sangka plak anak dah besar panjang. Rasa macam baru je anak2 mummy belajar berjalan.. hehehe.. Kadang2 orang tak percaya bila mummy bagi tau anak2 mummy dah besar panjang.. kadang2 dia orang boleh ingat anak2 mummy tu adik2 mummy.. hahahaha.. lawak betul ar.. tapi best jugak tau kawin awal ni, anak2 kita boleh anggap macam kawan.. sekepala.. tu yang best sangat.. hehehe..

Birthday Ellisya ni mummy wat masa hari ahad, cuti hujung minggu kan senang sikit dan ramai sikit orang.. Mummy just buat simple2 je, beli cake, kfc untuk makan tengahari.. Hadiah mummy tak beli lagi, akan diberi togteher with kakak dia masa birthday kakak dia bulan depan.. Ellisya ni birthday sama dengan ayah dia. Kata orang kalau anak perempuan sama tarikh lahir dengan ayah dia mesti tak ngam.. memang pun sampai sekarang tak ngam ngan ayah dia.. hahaha.. Ok la jom tengok gambar disekitar sambutan hari jadi Ellisya yang sederhana di rumah..




1 comments:

||aLeaSaRa|| on January 12, 2011 at 12:15 AM said...

huhu hepi belated bday to Ellisya.Aunt doakan Allah berkati usia.mrhkan rzki,dpt no.1 sentiasa dlm kelas dan dgr ckp mummy,jaga hati mummy tau!

p/s:aku ting tong semalam tu takde mood nk on9..ni pun rasa mcm takde modd lg huhu..

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2009 Grunge Girl Blogger Template Designed by Ipietoon Blogger Template
Girl Vector Copyrighted to Dapino Colada