LeaVe yOuR LiNk... I wiLL fOllOw yOu... I wiLL reVieW yOuR bLOg...

tHe CiRcLe oF fRieNds aWarD

Tuesday, January 18, 2011

Bismillahirahmanirahim..

Assalammualaikum dan apa khabar semua kawan2 bloggerku.. Harap2 semuanya sihat2 belaka la ek.. Pagi ni fara bersemangat sikit, ntah la tak tahu plak kenapa. Mungkin pagi tadi fara dapat comment dari blogger baru yang datang berjenguk dan membaca entry fara semalam pasal "Aku ini Wanita". Banyak jugak fara dapat comment dan feedback dari blogger2 lain yang singgah, tapi yang ni special sikit, sebab nasib kami lebih kurang serupa. Ini la fisrt time fara dapat kawan blogger yang mengalami nasib yang sama. Blogger yang fara maksudkan itu adalah blog MAMA ZAKUAN. Dia ni blogger baru, fara harap korang bagi sokongan kat dia yer dengan berkunjung ke blog Mama Zakuan yer. 

Fara berharap dapat berkenalan dengan lebih banyak ibu2 tunggal yang ada dalam dunia blog ni. Mungkin kami boleh berkongsi pendapat dan bertukar2 pandangan. Tak terkecuali juga pada yang bukan ibu2 tunggal ie adik2 kakak2 abang2 etc. Fara tak kisah dengan siapa fara berkawan, asalkan kita ikhlas okay. Terima kasih fara nak ucapkan pada semua bloggers yang menjadi kawan fara dalam dunia maya nie. Dengan adanya blog ini, hidup lebih bermakna kerana ada kawan2 yang dapat berkongsi gelak tawa, pendapat, berkongsi suka duka dan lain2 bersama.

So, jangan lupa terjah blog MAMA ZAKUAN ya. Bagi up sikit dia punya traffic okay dan juga bagi sokongan untuk dia.

Untuk menghargai semua kawan2 blogger, mummy nak bagi award ni kat semua yang datang jenguk kat sini. Ambil ek award ni dan letak kat side bar korung. Terima kasih kerana menjadi separuh dari hidup saya. 




5 comments:

mama zakuan on January 18, 2011 at 12:33 PM said...

thanks bebanyak...nak cite pasal apa terjadi kat blog mcm segan...and lagi satu..kita nie baru berjinak..dah godek blog langsung gambar follower dah tak ada...blh ajar tak mcmana nak nampak follower....

||aLeaSaRa|| on January 18, 2011 at 6:22 PM said...

yuhuu weih kau tlg enable right klik jap.cam ner nk copy award aku nk buat n3 ni.aku tekan ctrl+a then masa nk paste kod url hlg.dh byk kali buat.kalau dh ok kau inform ye kat kotak komen blog aku tau!

❦ CuTe MuMmY FaRa ❦ on January 18, 2011 at 6:26 PM said...

ctrl+c la sayang ooii..

||aLeaSaRa|| on January 18, 2011 at 6:39 PM said...

aku tulis ctrl+a ye..silap.mmg ctrl+c then ctrl+v kalau nk paste kan..aku cuba jap.

||aLeaSaRa|| on January 18, 2011 at 7:42 PM said...

dahfah taufau hefe3.....

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2009 Grunge Girl Blogger Template Designed by Ipietoon Blogger Template
Girl Vector Copyrighted to Dapino Colada