LeaVe yOuR LiNk... I wiLL fOllOw yOu... I wiLL reVieW yOuR bLOg...

CONTEST KUCING PALING COMEL

Monday, February 14, 2011

JOM join contest dari abang apisv3 kita ni.. 

Saya nak pertaruhkan gambar anak kucing.. Nama dia Kemetot aka Metot.. Panggil je dia Metot.. Anak kucing ni kepunyaan cousin mummy fara di Ipoh.. 1st time tengok anak kucing ni seronok sangat sebab dia comel dan kemetot, sesuai sangat dengan namanyer.. Anak kucing ni dijumpai terbiar, so cousin saya pun mengambilnya dan jaga.. Kalau korang tengok telatah dia memang sangat mencuit hati..


Syarat dan Peraturan

  1. Letakkan gambar di atas di dalam blog anda bertajuk CONTEST KUCING PALING COMEL, kemudian link kan ke apisv3.blogspot.com - Done
  2. Seterusnya letakkan gambar kucing anda atau kucing jiran anda atau kucing di kedai pakmat mahupun  kedai rostam tukang jait. - Done
  3. Tinggalkan link contest anda di dalam komen di bawah - Done
  4.  Macam biasa, setiap peserta kena follow blog apisv3.blogspot.com ;) - Done
  5.  Akhir sekali, tag kan 3 orang member blog anda yang anda rasa diorang berminat untuk join. - Done
TAG:


Pemenang akan menerima RM50 berdasarkan gambar kucing mereka yang paling comel.
Good Luck;)

tarikh tutup: 30 April 2011



12 comments:

Rina AVAIL a.k.a cik betty on February 14, 2011 at 4:13 PM said...

cumil mata metot..rsnya mummyfara misti suka tucin sgt sbb belog ni pun penuh dgn hellokitty..dulu kiter pon suke ngn tucin..rs nk join contest ni jugek tp gamba tucin kiter sumer kat umah mak (skang dh tak bela tucin)

❦ CuTe MuMmY FaRa ❦ on February 14, 2011 at 4:20 PM said...

kalau tengok kucing ni betul2 memang cumil sangat.. mata dia tu yang buat kita geram kat dia.. macam kesian jer.. mummyfara mmg suke kucin.. dah lama tak bela.. teringin nak bela lagi.. hehehe.. jom lain join rina..

Pacinggo on February 14, 2011 at 5:01 PM said...

comel....nak tanye buleh??? camner kamu tag nama kawan kamu jek??? nak tekan ape?? tlg ajar...

❦ CuTe MuMmY FaRa ❦ on February 14, 2011 at 5:10 PM said...

boleh saya ajar kamu yer..

apisv2 on February 14, 2011 at 5:27 PM said...

timeksh sbb join contest nie.
goodluck;)

❦ CuTe MuMmY FaRa ❦ on February 14, 2011 at 5:32 PM said...

terima kasih juga sebab anjurkan contest ini.. suke suke suke.. :-P

Pacinggo on February 14, 2011 at 5:35 PM said...

hehe...mekasih....dah settle dah....explore satu2 cmner nak tag link kat nama org...hehe

Pacinggo on February 14, 2011 at 5:36 PM said...

slamat bertanding gak :)

Fairyfarina on February 14, 2011 at 7:49 PM said...

comel nyer! sy pon join contest ni gak. gud luck to both of us.... hehe!

||aLeaSaRa|| on February 14, 2011 at 8:37 PM said...

woit bila kena tag ni he3..tq..aku dmm lah doctor suspect aku denggi sbb br 2 mgu lps dmm,doktor suruh alau pantau sdri kalau dmm lagi dlm masa terdekat,kena cpt2 refer hosp.hrp taklah huhu.nti aku join ye tp kena guna kucing adik aku lah comel tau!

❦ CuTe MuMmY FaRa ❦ on February 14, 2011 at 9:47 PM said...

jom ramai2 join ini contest!! good luck to you too farina!!

❦ CuTe MuMmY FaRa ❦ on February 14, 2011 at 9:51 PM said...

woit!! my bff, ko banyakkan minum air.. skrg ni musim.. aku ni dah start kene selsema dan batuk ni..

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2009 Grunge Girl Blogger Template Designed by Ipietoon Blogger Template
Girl Vector Copyrighted to Dapino Colada