LeaVe yOuR LiNk... I wiLL fOllOw yOu... I wiLL reVieW yOuR bLOg...

HaPPy 33rd BiRthDay!!

Friday, February 11, 2011

HAPPY 33rd BIRTHDAY!!
Hari ni birthday si dia yang ke 33 tahun. Hadiah dah diberi in advance sebab kita orang ni susah nak jumpa. Kalau nak jumpa pun sebulan sekali je la. Mana tak nyer, sekarang dia kat KL, mummy fara plak kat Seremban.. Memang susah la nak jumpa. Masing2 bz especially dia la.. Hahaha.. Bulan ni belum jumpa lagi, mungkin birthday dinner akan dibuat bulan depan kot, sebab masing2 bz sangat2 bulan ni. Dia bz dengan launching Hotel Residence and me sibuk prepare paper for Board Meeting. Phewww!!
Anyway, nak ucapkan 
SELAMAT HARI JADI Ke-33 SAYANG!!
Semoga dimurahkan rezeki dan dipanjangkan umur..
Dan semoga satu hari nanti kita akan bersatu juga..
Insya'allah jika diizinkan Allah.. Amin..




2 comments:

mama zakuan on February 11, 2011 at 3:33 PM said...

mudah-mudahan...hehehe...

❦ CuTe MuMmY FaRa ❦ on February 11, 2011 at 3:35 PM said...

insya'allah.. terima kasih aida.. :-)

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2009 Grunge Girl Blogger Template Designed by Ipietoon Blogger Template
Girl Vector Copyrighted to Dapino Colada