LeaVe yOuR LiNk... I wiLL fOllOw yOu... I wiLL reVieW yOuR bLOg...

Sakit & Berita Sedih..

Thursday, February 10, 2011

Assalammualaikum semua.. Hari ni mummy fara tak keje sebab kena food poisoning, cirit birit tak ingat punyer.. Hahaha.. petang semalam dah start tak sedap perut.. Sebelum balik keje semalam dah start muntah2.. huhuhu..

Dalam bulan ni dah ada 2 kematian berlaku, last week ayah mertua adik lelaki mummy fara meninggal dan hari ni jugak mummy fara terima berita sedih dari cousin mengatakan our cousin yang satu lagi, ibu dia baru je meninggal dunia subuh tadi.. inna lillah wa inna 'ilayhi raji'un...

Anyway, mummy fara nak ucapkan salam takziah pada keluarga Didy Asnor, Ashraf, Dya Diyana, Ida & Fitri. Tabahkan hati dan bersabar dengan segala yang telah berlaku.. Sekarang Didy ada tanggung jawab yang besar, menjadi ibu dan ayah pada adik2..

Mummy fara will go to their kampung at Tarun near Broga may be late in the afternoon after my daughters habis sekolah..

SALAM TAKZIAH

4 comments:

sicKo^ on February 10, 2011 at 10:17 AM said...

Salam Takziah gak..

❦ CuTe MuMmY FaRa ❦ on February 10, 2011 at 10:54 AM said...

thanks..

mama zakuan on February 10, 2011 at 2:23 PM said...

takziah ....

||aLeaSaRa|| on February 10, 2011 at 5:11 PM said...

slm takziah ye fara...sory lmbt sggh byk keje huhu

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2009 Grunge Girl Blogger Template Designed by Ipietoon Blogger Template
Girl Vector Copyrighted to Dapino Colada