LeaVe yOuR LiNk... I wiLL fOllOw yOu... I wiLL reVieW yOuR bLOg...

kU iNgiN kaMu

Tuesday, February 8, 2011

Sangat suka dengan lagu ini bila kali pertama mendengarnya di salah sebuah blog. Sorry la tak ingat siapa punya blog. Sejak dengar lagu tu memang terus jatuh cinta sebab rasa lirik lagu tu macam kena je dengan apa yang terkandung dalam hati fara buat seorang insan yang amat Fara sayangi.. Hari2 mesti dengar lagu tu sampai nak tido pun mesti pasang lagu tu berulang2.. Anak2 pun tanya mummy tak boring ke dengar lagu tu? Hahaha.. Tapi serious, setakat ni belum lagi boring dengar lagu tu.. hehehe..

KU INGIN KAMU by Romance
Demi semua yang aku jalani bersamamu
Ku ingin kau jadi milikku
Ku ingin kau disampingku

Tanpa dirimu ku
Hanya manusia tanpa cinta
Dan hanya dirimu yang bisa
Membawa surga dalam hatiku

Ku ingin engkau menjadi milikku
Aku akan mencintaimu
Menjagamu selama hidupku
Dan aku kan berjanji
Hanya kaulah yang kusayangi
Ku akan setia disini
Menemani...

Sentuhanmu
Bagaikan tangan sang dewi cinta
Yang berhiaskan bunga asmara
Dan membuatku tak kuasa

Ku ingin engkau menjadi milikku
Aku akan mencintaimu
Menjagamu selama hidupku
Dan aku kan berjanji
Hanya kaulah yang kusayangi
Ku akan setia disini
Menemani...

Di setiap arung gerak
Tersimpan di hati kecilku
Bahwa dirimu terindah untukku

Ku ingin engkau menjadi milikku
Aku akan mencintaimu
Menjagamu selama hidupku
Dan aku kan berjanji
Hanya kaulah yang kusayangi
Ku akan setia disini
Menemani...

Selama ku masih bisa bertahan
Selama ku masih bisa bernafas
Selama Tuhan masih mengizinkan
Ku ingin selalu menjagamu

Selama ku masih bisa bertahan
Selama ku masih bisa bernafas

4 comments:

||aLeaSaRa|| on February 8, 2011 at 7:20 PM said...

woit jiwang weih!mmg pernah dgr lagu ni tp lupa blog mana he3...amboi..amboi...layannnnn

DiaUmaiNiNaz on February 9, 2011 at 7:44 AM said...

Assalamualaikum Fara...lirik lagu ni memang romantis gile..dinaz sukakannya walaupon dinaz tak perasan atau tak penah dengarkannya tapi rasa cm best sangat , xper nati bil ade masa..dinaz cari kat youtube...thns sbb sudi singgah blog dinaz...

"Blogging Mau Ikhlas"

mama zakuan on February 9, 2011 at 7:49 AM said...

dengan saper tu fara...hehehe...layannnnnnnnn

❦ CuTe MuMmY FaRa ❦ on February 9, 2011 at 9:14 AM said...

@Dinaz
1st time fara dengar pun mmg dah touching sampai ke hati.. cheewah!! tapi mmg btl lirik dia pun best.. Dinaz cari kat you tube, dia punya video clip pun sedey..

@mama zakuan
hehehe.. ada la.. biarlah rahsia.. wink!! wink!!

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2009 Grunge Girl Blogger Template Designed by Ipietoon Blogger Template
Girl Vector Copyrighted to Dapino Colada