LeaVe yOuR LiNk... I wiLL fOllOw yOu... I wiLL reVieW yOuR bLOg...

LuCah, LaWaK aTaU LaWaK bOdOh??

Tuesday, February 8, 2011

Hahaha.. saje nak mereleasekan tension pagi2 ni dengan gambar2 yang lawak ke atau lawak bodoh ke atau lucah ni? Hahaha.. Korang sendiri la yang fikirkan yer.. Masing2 ada pendapat sendiri.. Fikir2 kan la!! Jangan marah ek.. saje nak bergurau2 dipagi hari.. saper2 yang tak leh terima lawak begini jangan tengok yer.. Okay enjoy..
These are signs in Japan metro trains, images from left to right reads:
1. Person with injured arm
2. Person holding a child
3. Pregnant women
4. Person with injured leg
What is you 1st impression about that sign? Sure you all fikir yang bukan2 right? Haha.. me too..

Okay, are enjoy with the picture? Hehehe.. I like the last one.. Kalau tengok sekali imbas memang nampak lucah, tapi bila ada keterangan tu baru la dapat imagine the right sign. Tapi, dia org ni pun agak2 la nak buat sign tu betul2 la sikit.. Hahaha.. anyway, have a good day and happy working and schooling!!



6 comments:

~~su manje~~~ on February 8, 2011 at 9:49 AM said...

Salam...
Singgah pagi ..dengan membawa post terbaru di blog su manje...
Wow...!!!!mata sis biru la......
sis sakit tak guna konteks lens tu...?
Oh ya...!!! su ade buat blog baru kalau ada kelapangan
jemputlah singgah kiranya..

thanks
From...
~~~SuManje....~~~

http://poemsumanje.blogspot.com/

sicKo^ on February 8, 2011 at 10:41 AM said...

macam macam ada.. haha.. nak kata salah, tak salah.. nak kata betul, tak btul gak..

❦ CuTe MuMmY FaRa ❦ on February 8, 2011 at 12:03 PM said...

@~~su manje~~~
salam sue.. terima kasih kerana singgah..
tak sakit la pakai lens tu.. kalau dah biasa tak de apa2 pun.. hehehe..
jap lagi bila sis free, sis akan jenguk entry terbaru sue yer.. (^_~)

❦ CuTe MuMmY FaRa ❦ on February 8, 2011 at 12:05 PM said...

@sicKo^
hahaha.. thanks sebab baca entry terbaru saya.. apa yang awak cakap tu memang betull.. hehehe..

||aLeaSaRa|| on February 8, 2011 at 3:41 PM said...

yuhuu sggh sini up traffic my bff juga yehaa!tgh stress tgk foto ni trs gelak satu office.oh biru mata hitamku!

❦ CuTe MuMmY FaRa ❦ on February 8, 2011 at 4:25 PM said...

ahahaha.. tak payah pakai lens pun kan? tengok gambar2 ni terus biru mata.. hahaha..

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2009 Grunge Girl Blogger Template Designed by Ipietoon Blogger Template
Girl Vector Copyrighted to Dapino Colada