LeaVe yOuR LiNk... I wiLL fOllOw yOu... I wiLL reVieW yOuR bLOg...

Saya nak first Give away from De'din

Wednesday, February 9, 2011

Uish!! Dah lama tak join GA or Contest la.. Thanks to Mama Zakuan sebab tag mummy fara untuk "Saya nak first Give away from De'din" Urmmm.. macam best jer, apa kata jom tengok apa yang De'din nak suruh kita buat utk melayakkan kita join GA dia.. Yeah!!!

hadiah

1st   : Sehelai tshirt anak negeri pilihan anda
2nd  :Top up RM 10
3th   :Top up RM 5
 
syarat nya cukup mudah !

1) Buatkan satu entri bertajuk 'Saya nak first Give away from De'din ' - Beres!!
2)(Jangan lupa link blog De'din dalam entri tu) - Beres!!
3) listkan hadiahnya ! - Beres!!
4) tag 3 blogger dan pastikan mereka mengetahuinya ! - Beres!!
5) Dan tinggalkan link Entri Giveaway dibawah entri ini - Beres!!
 
Kita nak TAG!!
 

4 comments:

sicKo^ on February 9, 2011 at 3:43 PM said...

Gud luck.. aku nak terjoin gak ah..

❦ CuTe MuMmY FaRa ❦ on February 9, 2011 at 3:47 PM said...

@sicKo^ - apa lagi jom la kita join.. good luck to you too.. (^_~)

DiaUmaiNiNaz on February 9, 2011 at 4:27 PM said...

thnks Fara...Dinaz hargai ttg tag ni...nanti boleh kautim dgn de'din bagi lebih sikit hadiahnya tu..gud luck untuk Fara..

❦ CuTe MuMmY FaRa ❦ on February 9, 2011 at 4:32 PM said...

thanks Dinaz.. and Good Luck to you too!! hehehe..

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2009 Grunge Girl Blogger Template Designed by Ipietoon Blogger Template
Girl Vector Copyrighted to Dapino Colada