LeaVe yOuR LiNk... I wiLL fOllOw yOu... I wiLL reVieW yOuR bLOg...

SeGmeN: [KAMIKAZE] Jom Skodeng 30 Blogger Sporting!! Done

Thursday, February 17, 2011

Assalammualaikum dan Selamat Pagi warga2 blogger sekalian!! Sihat semuanya? Saya pasti ada yang tak sihat sebab memang skrg tengah musim orang sakit.. Macam mummy fara juga.. selsema dan batuk tak habis2, ni semua disebabkan tersebarnyer virus selsema dan batuk oleh officemate.. Okay la, apa2 pun harap2 korang jaga la kesihatan, minum banyak aii yer..

Okay, macam ni citernyer.. Tadi mummy fara BW ke blog2 yang disenaraikan oleh abang ben.. so mummy pun terkesima kejap sebab nak join segmen yang best ni.. Hehehe.. mummy fara sekarang memang tengah seronot nak join segmen, contest dan GA.. hehehe.. boleh rapatkan hubungan dengan rakan2 blogger..

So segmen yang mummy fara nak join ni ialah  
[KAMIKAZE] Jom Skodeng 30 Blogger Sporting!!
Abang Umar Faruq kita ni cuma nak 30 Blogger Sporting jew.. Sape2 rasa dirinyer sporting jom la join yer..

Okay nak komen sikit pasal blog Umar Faruq ni.. Mmm.. mummy fara rasa bagus la jugak.. Ni boleh buat macam Abang Ben, Umar Faruq ada cara tersendiri okay.. Bagus2.. Dengan cara macam ni ramai blogger2 dapat berkenalan dengan lebih ramai kawan2 dalam dunia blog ni.. Sekian dengan komen saya tentang blog Umar Faruq.. Wink!! Wink!!

Okay jom tengok syarat2 nyer

Syarat-syaratnya..
  1. Buat satu entri khas.. - Done
  2. Letak header blog kamikaze..dan linkkan ke entri ini.. - Done
  3. Tajuk : [KAMIKAZE] Jom Skodeng 30 Blogger Sporting!! - Done
  4. Sila komen blog aku ini.. Kalau nk kritik lagi bagus.. - Done
  5. Tag : No limit.. Ajak la berapa ramai korang nak.. Lagi ramai lagi bagus.. - Done
  6. Copy paste url korang kat ruangan response(comment) entri ini.. - Done
Pssttt- sedikit kata2 dari Empunya Blog Umar Faruq
"Sebelum ini dah buat satu segmen tapi tak mencapai target yang aku nak.. Tapi lepas segmen tamat baru ada yang kata nak join.. Tak apa.. Strategy promosi aku masih lemah kut.. Kali ini tiada tarikh tamat bagi segmen ini. Segmen ini akan ditutup bila dah sampai bilangan 30 blog ataupun lebih.."

erk ! : To all my readers.. I need all your support.. Kita sama2 naik dalam dunia blog ini.. Jom!!

TAG:
Pada blogger2 yang baca entry ni ek..
Ramai sangat mummy fara nak tag, senang2
Mummy tag semua yang datang singgah sini ek





7 comments:

sicKo^ on February 17, 2011 at 10:52 AM said...

macam2 segmen ada skrang.. sampai tak larat nak join.. Aper2pun, get well soon :)

mama zakuan on February 17, 2011 at 11:00 AM said...

mama nak join boleh hehehe....mama ada tag fara join GA...jenguk la...

❦ CuTe MuMmY FaRa ❦ on February 17, 2011 at 11:11 AM said...

@sicKo^ - selagi terdaya akan ku join segmen2, GA2 dan contest2 yang ada.. hehehe..

@mamazakuan - jom la join.. memang fara tag semua orang yang dtg sini utk join segmen tu..

mama zakuan on February 17, 2011 at 12:12 PM said...

mama dah daftar kat nuffnang ...dia kata akaun dah diaktifkan...so complete la ek????

Umar Faruq on February 17, 2011 at 2:49 PM said...

wah.. thanx mummy fara.. :D
get well soon.. hehe..

❦ CuTe MuMmY FaRa ❦ on February 17, 2011 at 2:59 PM said...

hye umar.. thanks sebab singgah.. :-D
insya'allah mummy fara akan sembuh..

Umar Faruq on February 18, 2011 at 9:01 AM said...

http://red-kamikaze.blogspot.com/2011/02/diorang-nie-sporting.html

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2009 Grunge Girl Blogger Template Designed by Ipietoon Blogger Template
Girl Vector Copyrighted to Dapino Colada