LeaVe yOuR LiNk... I wiLL fOllOw yOu... I wiLL reVieW yOuR bLOg...

BEN ASHAARI BUAT GILA LAGI

Thursday, April 7, 2011

Abang ben dah buat gile dah ni. Segmen yang sangat cool tapi untuk siapa yang pantas aje ek.. So, abang ben nak kita jelaskan "KENAPA KORANG NAK JOIN SEGMEN BEN ASHAARI"

Jawapannya:
Sebab bila join segmen dari abang ben, kita dapat kenal dengan blogger-blogger lain yang kita tak pernah kenal. Kadang-kadang tu boleh wat up traffic (Ngee.. jangan marah ek) tapi betul apa, dengan adanya segmen2 begini kita dapat upkan traffic. Dan juga, sometimes segmen abang ben ni ada juga dapat hadiah yang menarik dari penaja (walaupun tak pernah sekali dapat hadiah dari abang ben ~~wink wink!! ngee~~) Segmen abang ben the best lah, tiada tandingan. Terima kasih kerana mengadakan segmen2 seperti ini. Im looking forward to follow all your segmen and contest. Chayok Chayok Abang Ben!! You're rock!!

Ok thats all from me.. Harap2 dapat la tersenarai.. 



3 comments:

wanie.misa.amane on April 7, 2011 at 2:16 PM said...

Hai,. Saya dari segmen abg ben jugak.

Yaya^Pink on April 7, 2011 at 2:53 PM said...

http://yayashahrizan.blogspot.com/2011/04/segmen-kalau-aku-ini-bermula.html

faisal on April 7, 2011 at 3:00 PM said...

sebab abg ben buat gila la org lain dpt manfaat..haha

http://faisalapardi.com/

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2009 Grunge Girl Blogger Template Designed by Ipietoon Blogger Template
Girl Vector Copyrighted to Dapino Colada