LeaVe yOuR LiNk... I wiLL fOllOw yOu... I wiLL reVieW yOuR bLOg...

SEGMEN KALAU AKU INI BERMULA !!!

Thursday, April 7, 2011

Wahh!! Dah start dah segmen gilers dari Abang Ben.. Alhamdulillah.. dapat jugak masuk top 20.. Hehehe.. Abang Ben dah tetapkan Mummy Fara vs. Yaya^Pink

Tugasannya adalah untuk mengkritik, memuji atau apa sajalah tentang blog Yaya^Pink, tapi tak boleh caci maki okay.. Tak baik tau buat macam tu..

Kalau saya Yaya^Pink, hurrmmmm.. alamak, apa yer nak comment dan kritik blog Yaya^Pink neh? Dimata Mummy Fara blog Yaya^Pink ni dah okay sangat. Tak la berat macam blog Mummy Fara.. Huhuhu.. Susunan blog Yaya^Pink sangat kemas, senang sikit blogger2 lain nak baca.

Kalau nak touchup2 sikit pun dibahagian side bar kot. Tajuk side bar tu bagi besar sikit, cinonet sangat ler adik Yaya^Pink.. Kalau letak sikit ikon2 menarik pada tajuk side bar mungkin akan lebih menarik perhatian blogger2 yang hadir.. Ini pandangan akak ek, jangan marah tau.. Ngeee~~

Kalau blog list tu pulak akak rasa kalau letak warna pink yang light sikit okay kot sebab title dah warna pink pekat, so kalau boleh list tu plak warna pink light sikit. Baru cantik menarik tertarik (kau memang da boom!!) ooppss!! sorry terlebey sudah.. hehehe..

Untuk divider entry, kalau dapat cari pattern yang menarik warna pink plak tu sure menarik lagi blog Yaya^Pink.. Sebab kalau line strait aje, nampak macam tak besh.. Kalau mummy fara lah kan, akan cari pattern2 yang cute mute.. ahakss!!

Oraits.. mummy fara dah tak de apa nak mengomel pasal blog Yaya^Pink ni.. Sangat cantekss dan menarikss.. Pink gitew.. Kalau rasa nak mengikut apa yang mummy fara comment tu, mummy okay aje. Kalau tak nak ikut pun mummy fara tak kisah.. Itu kehendak masing2 kan..

Terima kasih pada Yaya^Pink sebab comment dan kritik blog Mummy Fara. Eceh.. macam pengkritik AF plak.. hehehe.. Mummy pun rasa berserabut sangat dengan blog mummy ney. Nak tukar tapi tu la, takut segala macam benda dalam blog ni akan hilang..

Terima kasih pada abang ben sebab buat segmen "KALAU AKU" ini..

Note cute: Abang Ben, tak de ke segmen "Kalau aku Abang Ben"? hehehe.. Jangan mare abang ben.. wink!! wink!!



5 comments:

Yaya^Pink on April 7, 2011 at 4:02 PM said...

maseh dear....

ok nanti yaya renovate ape yg patot..ehehehe

❦ CuTe MuMmY FaRa ❦ on April 7, 2011 at 4:05 PM said...

thanks to you to Yaya..

Mummy pun ngah fikir nak renovate rumah mummy nie..

Rozuan Ismail on April 7, 2011 at 4:22 PM said...

congrats bertuah terpilih

Tasha on April 7, 2011 at 4:25 PM said...

ini lagi satu mengomen yang baik hati...... oh..... sungguh keibuan,I like~

mrizal on April 7, 2011 at 6:46 PM said...

Singgah dari blog abg ben. Dah follow.
Follow alik tengs
http://cselalu.blogspot.com

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2009 Grunge Girl Blogger Template Designed by Ipietoon Blogger Template
Girl Vector Copyrighted to Dapino Colada