LeaVe yOuR LiNk... I wiLL fOllOw yOu... I wiLL reVieW yOuR bLOg...

Siti Saerah Nikah Senyap Senyap

Wednesday, November 10, 2010

KUALA LUMPUR - Siti Saerah yang merupakan adik kepada penyanyi wanita nombor satu negara, Datuk Siti Nurhaliza dipercayai telah bernikah pada 27 Oktober yang lalu.Menurut Rozie Abd. Razak, Saerah, 27, yang pernah menyertai program realiti TV, One In A Million musim kedua pada tahun 2008 telah bernikah dengan lelaki yang dikenali sebagai Epul atau Saiful Anuar, 27. Pasangan suami isteri itu kini dipercayai sedang berbulan madu di salah sebuah pusat peranginan di Johor.

Saerah dengan Suaminya Shaiful

"Memang saya akui yang adik ipar saya itu telahpun bernikah kira-kira dua minggu yang lalu dan majlis hanya dibuat secara sederhana sahaja dihadiri oleh ahli keluarga terdekat kedua-dua belah pihak di Kuala Lipis, Pahang.

"Bagi kami sekeluarga, apa yang lebih penting ialah Saerah sekarang sudah selamat bernikah dengan lelaki pilihannya dan menjadi seorang isteri sekarang," ujarnya ketika dihubungi
Kosmo! semalam.

Tak mengapalah dia nak menikah senyap-senyap ker atau sorok-sorok ker,sebab bagi aku dia ni bukan dikenali kerana bakat atau kerana dia betul-betul famous disebabkan bidang nyanyian pun. Populariti kakak dia mengatasi bakat yang dia ada.Kalau kita tanya siapa pun tentang siapa Siti Saerah tu?Orang tak cakap dia penyanyi lagu blablabla pun,tapi orang akan cakap dia adik kepada Datuk Siti Nurhaliza.


You might also like:
Noh Hujan, Mizz Nina Bertunang

0 comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2009 Grunge Girl Blogger Template Designed by Ipietoon Blogger Template
Girl Vector Copyrighted to Dapino Colada