LeaVe yOuR LiNk... I wiLL fOllOw yOu... I wiLL reVieW yOuR bLOg...

favOrite PhOtO cOnteSt

Monday, December 20, 2010


Selamat pagi.. Salam satu Malaysia.. Pagi2 buka blog banyak comment yang masuk. 2 hari tak buka blog macam tu la. Sorry la, mummy fara tak da di rumah hujung minggu hari tu sebab berada di Lumut, Ipoh & Cameron Highland. Okay pasal tu nanti mummy fara citer ek. Sekarang mummy fara nak join Contest yang dianjurkan oleh Ardilla "Favourite Photo Contest". Terima Kasih kat Ardilla sebab jemput mummy fara join contest ni.. Saper2 yang belum join tu, meh la join. Contest last hari ni.. Hurry Up!!!

Full Name :
Fara Farina bt Tamrin

Nick Name :
Mummy Fara (dalam blog), Fa @ Fafa (kat rumah)

Date / Place of Birth :
20 April 1978 / Johor Bahru

Blog Tittle :
Simple Cute Beautiful

Blog URL :
http://simplecutebeautiful.blogspot.com

Favorite Photo's :

Tell us the story behind this photo : 
Gambar ni di ambil secara candid oleh sepupu mummy fara pada Hari Raya Aidilfitri yang lepas. mummy fara pun tak perasan bila sepupu mummy fara snap gambar ni. Tau2 dah ada. Masa tu mummy fara tengah bergurau2 ngan niece mummy fara ni.. Hehehe.. apa2 pun mummy fara suka sangat ngan gambar ni sebab nampak macam dalam iklan mak ngan anak plak.. hehehe.. 
Tag:



2 comments:

||aLeaSaRa|| on December 21, 2010 at 2:02 AM said...

alah kau tag aku time aku dah keluar gi Jasmin.Balik malam lambat buka blog.Alah tak sempat lagi nak join.Ngape tak tag dekat shoutbox huhu

❦ CuTe MuMmY FaRa ❦ on December 21, 2010 at 9:23 AM said...

huhuhu.. mana aku tau kau gi sana.. ko kan selalu jenguk blog aku.. lagi pun kat ofis aku ni shout box kena block arr.. huhuhu.. ko masuk la GA aku..

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2009 Grunge Girl Blogger Template Designed by Ipietoon Blogger Template
Girl Vector Copyrighted to Dapino Colada