LeaVe yOuR LiNk... I wiLL fOllOw yOu... I wiLL reVieW yOuR bLOg...

syUkuR aLhamDuliLah..

Friday, December 24, 2010


Alhamdulillah.. 
Mummy fara syukur sangat. Tadi mummy fara dapat payslip dari HR, biasalah kalau dapat payslip mesti nak tengok isi kandungnya dulu.. Tekujut mummy sebab dapat advance dari company. Advance tu untuk parents yang ada anak2 bersekolah. Mummy ingat mummy tak dapat sebab mummy ni baru lagi kerja kat sini, confirm pun belum lagi. Tapi alhamdulillah sangat2 tak de la beban sangat bila nak beli barang2 keperluan sekolah anak2. Almaklum la, mummy fara single mother kena pulak tanggung perbelanjaan anak2. 

Staff2 yang dah confirm dapat gaji hari ni, mummy fara kena la tunggu lagi 6 hari untuk dapat gaji.. huhuhu... Apa2 mummy fara syukur sangat2.. Thanks to my company..
Kredit foto: Mr Google

6 comments:

||aLeaSaRa|| on December 24, 2010 at 11:44 AM said...

alhamdulillah tp jgn boros mcm bulan lps tau.mlg tak berbau tgk kereta tu tiba2 je buat hal,kan.kite doakan my bff ni sentiasa dimrhkan rzki amin...

❦ CuTe MuMmY FaRa ❦ on December 24, 2010 at 11:51 AM said...

insya'allah tak boros.. banyak benda nak beli ni.. ngan baju budak2, ngan baju untuk dinner aku, waaa!! dah la mamat tu ntah bagi entah tidak duit kat anak2.. huhuhu..

Aku pun doa kan ko sefamily dimurahkan rezeki jugak.. Amin..

||aLeaSaRa|| on December 24, 2010 at 12:30 PM said...

fara aku msg kat kau tp pending...waiting huwaa..kau free nti alert skt ngan segmen BA ttg 500 bloglist tu.kite join sama2.kau nmpk je entry BA yg terbaru kau sms aku.Nk masak ni tkt tak sempat lak nk join

❦ CuTe MuMmY FaRa ❦ on December 24, 2010 at 12:49 PM said...

ok.. apa2 nanti aku bagi tau ko ek..

nur on December 24, 2010 at 1:19 PM said...

Alhamdulillah rezeki murah ye mummy..
btw

tambah kawan blog ni
jemput ke ALL IN ONE

❦ CuTe MuMmY FaRa ❦ on December 24, 2010 at 2:08 PM said...

alhamdulillah.. terima kasih..
saya dah sunggah kat blog nur.. salam perkenalan..

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2009 Grunge Girl Blogger Template Designed by Ipietoon Blogger Template
Girl Vector Copyrighted to Dapino Colada