LeaVe yOuR LiNk... I wiLL fOllOw yOu... I wiLL reVieW yOuR bLOg...

kOranG taHu taK aPa bOsS kOrunG tenGaH bUat?

Thursday, January 6, 2011

Hehehe.. best ke tajuk kat atas tu? Dah tak tahu apa nak tulis tapi tangan ni gatal plak tetiba.. So, otak plak tetiba nak menulis pasal boss.. Korang tahu ke apa boss korung buat didepan komputer dia tu? Hehehe.. Ntah2 mungkin ada yang tengah buka FB, bermain game atau yang sewaktu dengannya.. Hehehe.. Tapi kalau dah waktu2 nak habis pejabat ni apa salahnya nak ber FB atau bermain game, asalkan kerja dah siap kan?.. 


Yang kelakarnya, kita dengar my boss main game.. hehehe.. kelakar pun ada.. hehehe... tak sangka plak boss main game.. mungkin dia stress kot.. ala.. boss pun manusia biasa jugak macam kita kan.. mesti la ada perasaan nak bermain game atau bersosial di FB.. Sedangkan Perdana Menteri kita pun ada FB kan.. Ntah2 PM kita pun main Cafe' World, atau Farm Ville atau apa2 saje game la.. hehehe.. Who knows right..

Apa2 pun jangan leka bermain game/fb/blog, nanti sampai lupa nak balik rumah pulak.. Ok semua.. Kita nak prepare untuk balik.. Malam nanti kalau kita tak ngantuk kita online okay.. 

Sesiapa yang nak balik juga tu, pandu kereta dengan cermat okay, berhati2 dijalan raya..



PANDU CERMAT JIWA SELAMAT

Kredit foto: Mr. Google

2 comments:

puan nina on January 8, 2011 at 11:54 AM said...

hehe..bos kite mmg kaki main game pun..

puan nina on January 8, 2011 at 12:05 PM said...

sis, kite tag sis contest ni ea

http://ourdreamsoflife.blogspot.com/2011/01/happy-baby-contest.html?zx=8d6be15f5eec539

kalu sudi join la ye

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2009 Grunge Girl Blogger Template Designed by Ipietoon Blogger Template
Girl Vector Copyrighted to Dapino Colada