LeaVe yOuR LiNk... I wiLL fOllOw yOu... I wiLL reVieW yOuR bLOg...

Mmmmm!!! Aaaahhhh!!! NikMatnYa!!!

Monday, January 24, 2011

Mmmm... Aaahhhh!!! Nikmatnya!!!!
Tetiba plak mengidam nak makan ice-cream. Siapa yang mengidam tu? Siapa lagi kalau bukan mummy fara. Mengidam? Itu la pasal, ini semua disebabkan satu iklan ice cream walls selection gold series kat dalam tv petang tadi.. 2 kali pulak tu iklan tu disiarkan.. macam suruh kita beli plak ice cream tu.. hahahaha... sebelum ni ada juga iklan ice cream tu tapi lain sikit, tak de la plak terasa nak makan.. tapi iklan kali ni lain sikit sampai terliur plak tengok iklan tu.. Mana tak nya, favorite mummy fara tu.. Nak tahu ice-cream apa yang mummy fara mengidam tu.. Jom la tengok..
Hand-rolled chocolate truffles, perfected with rich chocolate ice-cream and laced with a ribbon of thick chocolate syrup
Dawn-picked strawberries folded into thick, creamy strawberry ice-cream
Creamy Hazelnut flavour made from rich Belgian Hazelnut with large crunchy chunks of chewy brownies
Hah!! Itu la ice cream nyer.. Yummy kan.. Mummy fara suka yang HAZELNUT BROWNIES.. Isk!! Terliur plak.. Hahaha!! Nak tahu mummy fara baru je lepas makan ice cream tu.. Akhirnya terbeli jugak ice cream tu masa gi kedai tadi.. Kebetulan kat kedai tu ada plak jual, macam terpanggil2 untuk membeli.. Hehehe.. Habis licin mummy fara makan ngan anak2.. Kalau makan sorang pun syok jugak ni.. Makan sambil layan movie kan.. Mmm.. Will do it one day...
 

2 comments:

||aLeaSaRa|| on January 25, 2011 at 12:27 AM said...

I LIKE!BELANJA HE3...SUKA..SUKA..NTI AKU BELI GAK HUHU

❦ CuTe MuMmY FaRa ❦ on January 25, 2011 at 8:46 AM said...

hehehe.. memang sedap dan nikmat sekali.. mmmm...

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2009 Grunge Girl Blogger Template Designed by Ipietoon Blogger Template
Girl Vector Copyrighted to Dapino Colada