LeaVe yOuR LiNk... I wiLL fOllOw yOu... I wiLL reVieW yOuR bLOg...

(Gambar) AWAS!! Telur tiruan!!

Friday, April 8, 2011

Telur tiruan dibuat dari calcium carbonate, starch, resin, gelatin, alum dan lain-lain chemical


Di China terdapat sekolah khas yang mengajar teknologi menciplak atau mencipta semula sesuatu, termasuk telur juga telah dibuat sendiri dengan menggunakan bahan kimia, sama apabila digoreng dan dikatakan paling popular sekarang.

Gambar dibawah adalah cara-cara mereka membuat telur tiruan.







Nota cute: Isk!! macam2 la dia orang ni. Telur pun boleh tiruan. Ingatkan handbag, handphone je yang boleh diciplak2.. Hurrmm.. Baby tiruan ada tak? Heheehe..



1 comments:

sue. on April 8, 2011 at 5:14 PM said...

ok kakak...nak hadiah best tak..?jgn lupa join contest sue ya...
http://susuegoodday.blogspot.com/2011/04/susuegooddays-1st-contest.html

<3,
susuegoodday

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2009 Grunge Girl Blogger Template Designed by Ipietoon Blogger Template
Girl Vector Copyrighted to Dapino Colada