LeaVe yOuR LiNk... I wiLL fOllOw yOu... I wiLL reVieW yOuR bLOg...

Ada ke yang nak tolong ni? Hurrrmmm...

Thursday, April 7, 2011

Hi Salam semua.. Sejak2 dikritik oleh Yaya^Pink untuk segmen Kalau Aku (ni semua sebab Abang Ben la nie - hehe jangan marah abang ben), mummy fara ngah fikir panjang, macam mana nak renovate rumah blog mummy fara ni. 
Memang betul cakap Yaya, blog mummy fara ni terlalu serabut sangat2.. Mummy fara ada fikir untuk renovate, tapi tu la mummy fara perlukan pertolongan korung semua untuk fikirkan tagline, header baru untuk mummy fara. Dulu masa mula2 berblogging, mummy fara excited sangat sampai tersalah pilih template. Nak ubah apa2 pun dah tak boleh. Sebab tu sampai sekarang asyik guna template tu jew. Mana taknya, mummy fara ni bukan reti sangat nak buat header baru atau tempalte baru ni.. Huhuhu..

Siapa antara blogger2 yang baik hati untuk menolong mummy fara, sila angkat kaki tangan.Okay, mummy fara nak ucap terima kasih banyak2 pada sesiapa yang sudi nanti ek.. Thanks sekali lagi pada Yaya sebab comment2 yang bernas itew..


1 comments:

http://aniesandyou.blogspot.com on April 7, 2011 at 6:18 PM said...

errrr anies sudi ;-)

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 

Copyright © 2009 Grunge Girl Blogger Template Designed by Ipietoon Blogger Template
Girl Vector Copyrighted to Dapino Colada